Dôvody výberu hliníkových okien

Ak sa rozhodnete pre hliníkové okná, tak ich montážou si vlastne vyberáte dokonalosť, harmóniu, teplo a bezpečie do vášho príbytku, súkromného alebo verejného priestranstva. Vďaka množstvu výhod, ku ktorým patrí aj funkčnosť a estetický vzhľad, si získali hliníkové okná svoju obľubu medzi zákazníkmi. Na trh prichádzajú nové štýly a trendy, ktoré podporujú a zvyšujú záujem o tieto produkty. Spĺňajú predstavy architektov a motivujú čoraz väčšie množstvo nových zákazníkov a investorov.

výhodná investícia do okien

Vyznačujú sa tepelnoizolačnými vlastnosťami, majú vyhovujúce technické parametre, sú pevné a majú aj estetické kvality. Špecializujeme sa na služby spojené so samotným predajom a montážou hliníkových okien, kde patrí servis, údržba a doprava. Poskytujeme vysoký štandard zákazníckeho servisu a zameriavame sa na spokojnosť našich zákazníkov, ktorá je pre nás spätnou väzbou. Hliníkové okná cena je zverejnená na našich stránkach, kde je možnosť zistiť si cenové rozpätie v prípade rôznych riešení a zmeny parametrov hliníkových okien. Rýchly spôsob nákupu týchto produktov je možný cez internetové stránky, kde na základe vášho ideálneho riešenia, vám vieme vypočítať cenu, ktorá zodpovedá daným požiadavkám a je stanovená tak, aby si ju mohol dovoliť bežný priemerný zákazník.

hliníkové okná a svet ako na dlani

Prečo práve hliník?

Zárukou kvality hliníkových okien je samotný materiál, ktorý sa radí k trvanlivým materiálom, takže svoj vzhľad si zachováva desiatky rokov. Je vysoko odolný voči poveternostným vplyvom, nepriazni počasia a je nenáročný na údržbu.

Hliníkové okna sa používajú pre nízkoenergetické stavby, pre novostavby s vysokým komfortom bývania ako aj pre priemyselné a administratívne budovy.

V spolupráci s poprednými výrobcami, vieme zaručiť vašu spokojnosť. Produkty vyrábame na mieru pre konkrétny prípad a konkrétneho zákazníka, podľa vašich požiadaviek. Poskytujeme množstvo povrchových úprav, ktoré dodávajú jednotlivým produktom ich osobitnú jedinečnosť a množstvo farebných prevedení.